Dnes, 29. júla 2015 spoločnosť Microsoft uvoľnil finálnu verziu operačného systému Windows 10. Nainštalujte si Windows 10 na vaše firemné počítače a sami sa presvedčte o tom, že aj ked vám bude známy, nové funkcie vás dostanú a aktualizácia je rýchla a bezbolestná.

Známe prostredie

Systém Windows 10 je taký známy a jednoduchý na používanie, že sa budete cítiť ako odborník. Ponuka Štart sa vrátila v rozšírenej podobe. Okrem toho vám prinesieme pripnuté aplikácie a obľúbené položky, takže na vás budú pripravené čakať.
Windows 10 sa rýchlo spúšťa aj obnovuje, obsahuje okrem antimalvéru a antivírusu aj ďalšie vstavané funkcie zabezpečenia, aby ste mohli zostať v bezpečí. A čo je takisto podstatné, je navrhnutý na fungovanie so softvérom a hardvérom, ktoré už máte.

Pracuje podľa vašich predstáv

Windows 10 prichádza s novým prehliadačom Microsoft Edge, ktorý je vstavaný na zabezpečenie lepšieho prehľadávania webu. Píšte alebo zadávajte poznámky priamo na webových stránkach a zdieľajte ich s ostatnými, čítajte online články bez akéhokoľvek vyrušovania v novom čítacom móde alebo si ukladajte obľúbené čítanie na neskôr.

Vďaka multitaskingu dokončíte svoju prácu rýchlejšie

Bez námahy prichyťte až štyri aplikácie a všetky otvorené úlohy tak uvidíte v jedinom zobrazení. Dokonca môžete vytvoriť virtuálne pracovné plochy, keď potrebujete viac miesta alebo chcete zoskupiť veci podľa projektu, povedzme pracovné veci a súkromné úlohy.

Windows Obchod ponúka všetko pod jednou strechou

Predstavujeme vám nový Windows Obchod, jednotné nákupné centrum v rámci všetkých zariadení so systémom Windows 10. Prezrite si obchod vo svojom počítači, tablete alebo telefóne a jednoducho si zakúpte fantastický digitálny obsah vrátane aplikácií, hier či inej zábavy...

Okamžité zobrazenie najdôležitejšieho obsahu

Prispôsobte si ponuku Štart tak, že na ňu pripnete, čokoľvek chcete (vrátane aplikácií, kontaktov a zoznamov skladieb). Získate tak jednoduchý prístup k veciam, ktoré používate najčastejšie. Prezentačné dlaždice vám umožnia preskočiť priamo na požadovaný obsah bez toho, žeby ste museli danú aplikáciu najskôr otvoriť.

Skvelé aplikácie sú vo Windows 10 štandardom

Windows 10 prichádza so skvelými vstavanými aplikáciami, ako sú Mapy, Fotografie, Pošta a Kalendár, Hudba a Video. Tieto aplikácie navyše využívajú službu OneDrive na zálohovanie údajov a plynulú synchronizáciu všetkých zariadení so systémom Windows 10, vďaka čomu máte všetko potrebné stále na dosah.

Odpovede na najčastejšie otázky
Navštívte TÚTO stránku, aby ste získali odpovede na najčastejšie otázky o inovácií na Windows 10.