Visual Studio Enterprise je nová najvyššia edícia ktorá nahrádza Visual Studio Premium a Visual Studio Ultimate. Majitelia aktívnych MSDN Ultimate a Premium budú môcť upgradovať zadarmo. Po obmedzenú dobu od 1.5 do 30. 6. 2015 ho môžete získať VS Ultimate edíciu za cenu VS Premium a majitelia MSDN Professional a TestPro môžu dočasne upgradovať za polovičnú cenu formou StepUp.

Zmeny v MSDN edíciách:

Visual Studio Enterprise 2015

Visual Studio Enterprise s MSDN sa stane nosným produktom spoločnosti Microsoft pre plnohodnotný vývoj a testovanie aplikácií. Teraz je optimálny čas na konsolidáciu a prípravu na prechod na túto edíciu. Po uvedení Visual Studio Enterprise s MSDN bude cena o 25% vyššia. Po obmedzenú dobu môžete využiť dva spôsoby konsolidácie licencií na najvyššiu úroveň. A - pre novo obstarávané licencie, B - pre existujúce aktívne MSDN licencie nižšej úrovne.

A.

Zníženie ceny novo kupovaných MSDN Ultimate licencií (L + SA) za cenu MSDN Premium vo všetkých modeloch. Kúpte edíciu Premium alebo Ultimate za jednotnú cenu a dostanete Enterprise, jej cena bude neskôr vyššia o 25%.

Príklad: Promo MSDN Ultimate licencia v Open Value - 1 ročná splátka v porovnaní s bežnou (prečiarknuté) položkou v EUR bez DPH. Porovnateľná cena VS Enterprise 2015 potom bude neskôr po uvedení 3017 EUR.

Visual Studio Enterprise 2015


B.

Upgrade-StepUp možnosť povýšiť existujúce aktívne alebo práve expirujúce MSDN Professional a TestPro licencie na MSDN Premium, ktoré prejdu bezplatne na VS Enterprise. Inovujte teraz lacnejšie na Premium, dostanete zadarmo najvyššiu edíciu VS Enterprise.

Príklad: Promo položky VS Premium StepUp v Open Value - 1 ročná splátka v porovnaní s bežnou položkou v EUR bez DPH: StepUp položky sú označené Promo ForPro alebo Promo ForTest.

Visual Studio Enterprise 2015

Čo to je StepUp a ako funguje?

Step-up je "povýšenie" existujúcej platnej, aktívnej, prípadne práve obnovovanej licencie Visual Studia vrátane MSDN na úroveň o jednu vyššiu. Práve v rámci tejto akcie je veľmi výhodné urobiť Step-up na Visual Studio Premium vrátane MSDN služieb. Možno ho zakúpiť ako v priebehu aktívnej SA - predplatného MSDN, tak aj pri obnovovaní pri všetkých multilicenčných programoch s výnimkou dvojročného OPEN. Od zakúpenia StepUp do konca zmluvy sa objednávajú a platia dočasne dve položky, staršie podkladová nižšia položka a nová položka StepUp, ktorá dvíha licenciu na vyššiu úroveň. Na konci zmluvy je už započítaná vyššia edícia aj pre prípadné výrazne lacnejšie predĺženie (formou Software Assurance) na vyššiu úroveň.